Genom Centigos Talangprogram får du en unik insyn i livet som konsult.

Är du student och vill få insyn i det största svenska managementkonsultföretaget? Med Talangprogrammet erbjuder vi dig den unika möjligheten att blicka in bakom kulisserna på Centigo. Du får dessutom tillgång till en personlig mentor som guidar och coachar dig inför arbetslivet.


Programmet riktar sig mot studenter med 1–2 år kvar av studietiden och går alldeles utmärkt att kombinera med heltidsstudier eller annan sysselsättning.


Ansökan till Talangprogrammet är nu öppen! Ansök via länken. Vid frågor är du varmt välkommen att maila talangprogrammet@centigo.se

play icon

Om Talangprogrammet

Centigos Talangprogram pågår mellan januari och juni 2024 och vi träffas en gång i månaden på vårt kontor, som är beläget mitt i centrala Stockholm. Under eftermiddagar och kvällar får du delta i inspirerande workshops och presentationer som rör konsultyrket. Under dessa tillfällen erbjuder vi också möjligheten att skapa kontakter i arbetslivet och med andra drivna studenter. Varje träff avslutas med mat, dryck och annat trevligt.


Utöver att vi träffas varje månad blir du tilldelad en personlig mentor som vägleder och coachar dig under programmets gång. Mentorskapet är ett utbyte där mentorn delar med sig av sina erfarenheter och du får möjlighet att diskutera dina intresseområden och ambitioner. Syftet är helt enkelt att erbjuda dig den stöttning du känner att du behöver.

play icon

Så går ansökningsprocessen till

Skicka in ansökan

Du skickar in en ansökan till oss med dina betyg, ditt CV och personligt brev.

Gör onlinetester

Du svarar på ett personlighetstest och ett problemlösningstest som hjälper oss att identifiera din potential och som minskar risken för diskriminering.

Intervju och case

Du får i det sista steget träffa en av våra medarbetare under en digital intervju där du även får lösa ett mindre case.

Centigo är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland studenter

Centigo är utsedd till ett av Sveriges Karriärsföretag 2023 och vi tar därmed emot utmärkelsen för tredje året i rad! Karriärföretagen har via sitt studentnätverk genomfört en omröstning gällande deras val av framtida arbetsgivare genom att ställa frågan, vilka är de tre mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland företagen som utsetts till Karriärföretag 2023? Resultatet visar att Centigo är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland IT-studenter 2023!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för studenter!

Är du intresserad av att bli en del av teamet på Centigo? Dela dina uppgifter med oss, så håller vi dig löpande informerad om de möjligheter som dyker upp på Centigo.