Ingen gör det som vi.

Centigo är ett lönsamt företag med stark tillväxt som ger dig goda möjligheter att växa. Vi erbjuder dig en professionell miljö där du får möjligheten att utvecklas utifrån dina egna ambitioner med stöd från erfarna kollegor.


Här får du möjlighet att arbeta med de mest spännande uppdragen på marknaden i nära samarbete med våra kunder. Dessutom ges du alla möjligheter att utveckla våra kunder, deras erbjudanden och din egen kompetens.

play icon


Väx med Centigo

Centigo är utsedda till ett av Sveriges Karriärsföretag 2021 & 2022

Varje år listar Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som erbjuder unga talanger unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Syftet är att göra det enklare för Sveriges studenter och unga professionella att hitta sin nästa arbetsgivare.

Juryns nominering lyder:
2022: ”Centigo är ett professionellt bolag där man får arbeta med spännande
uppdrag. Här kan medarbetarna växa rejält och det är tydligt att frihet och ansvar ligger i fokus. Centigo är den perfekta arbetsgivaren för de som vill kunna påverka och ingå i ett värderingsstyrt företag. Förutom fokus på utveckling läggs det ner stor energi på den unika företagskulturen som Centigo lyckats skapa.”

2021:"Centigo utför ett employer branding-arbete som är genialiskt på många plan. Deras hemsida och sociala medier är av det snyggaste slag och de levererar storytelling som är ett praktexempel. Det råder ingen tvivel att deras starka företagskultur lockar till sig Sveriges Talanger. Kombinera detta med deras goda karriärmöjligheter är det en självklarhet att Centigo är en attraktiv arbetsgivare. Karriärföretagen utser härmed Centigo till en av Sveriges Karriärföretag 2021.”

Vi vill vara ett växthus för människor

Vi vill erbjuda en mångfald av utvecklingsvägar för en mångfald av människor. Genom att attrahera de bästa medarbetarna och frigöra deras inneboende krafter, får vi nöjda kunder och ständig utveckling.

Sök till Konsultprogrammet

För dig som nyligen tagit examen erbjuder Centigo ett Konsultprogram. Här kan du utvecklas till att bli expert inom ett eller flera områden såsom affärsutveckling, projektledning och förändringsledning.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Centigo är din samarbetspartner för affärskritisk och tvärfunktionell förändring. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av våra senaste nyheter och insikter samt inbjudningar till kommande event.