Ingen gör det som vi.

Centigo är ett lönsamt företag med stark tillväxt som ger dig goda möjligheter att växa. Vi erbjuder dig en professionell miljö där du får möjligheten att utvecklas utifrån dina egna ambitioner med stöd från erfarna kollegor.


Här får du möjlighet att arbeta med de mest spännande uppdragen på marknaden i nära samarbete med våra kunder. Dessutom ges du alla möjligheter att utveckla våra kunder, deras erbjudanden och din egen kompetens.

play icon


Väx med Centigo

Centigo är utsedd till årets Karriärföretag tredje året i rad

Varje år listar Karriärföretagen de 100 arbetsgivare i Sverige som erbjuder unga talanger unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Syftet är att göra det enklare för Sveriges studenter och unga professionella att hitta sin nästa arbetsgivare.

Juryns nominering lyder:
2023: ”Centigo är en imponerande och spännande arbetsgivare. Centigo drivs av kollektivt ledarskap och ansvar vilket ger medarbetarna stora möjligheter att utvecklas. De har ett mycket attraktivt konsultprogram och deras nystartade talangprogram som riktar sig till studenter inspirerar och imponerar. Man kan verkligen se en stark och trivsam företagskultur, vilket gör Centigo till en fortsatt attraktiv arbetsplats.”

Centigo toppar karriärlistan bland Young Professionals

Karriärföretagen har via sitt karriärnätverk genomfört en omröstning bland Young Professionals gällande deras val av framtida arbetsgivare och resultatet visar på ett mycket glädjande besked! Centigo toppar listan över de mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland Young Professionals och placerar sig på en 2:a plats i kategorin civilingenjörer 4 – 6 år efter examen!

Vi vill vara ett växthus för människor

Vi vill erbjuda en mångfald av utvecklingsvägar för en mångfald av människor. Genom att attrahera de bästa medarbetarna och frigöra deras inneboende krafter, får vi nöjda kunder och ständig utveckling.

Sök till Konsultprogrammet

För dig som nyligen tagit examen erbjuder Centigo ett Konsultprogram. Här kan du utvecklas till att bli expert inom ett eller flera områden såsom affärsutveckling, projektledning och förändringsledning.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Centigo är din samarbetspartner för affärskritisk och tvärfunktionell förändring. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av våra senaste nyheter och insikter samt inbjudningar till kommande event.