Ingen gör det som vi.

Centigo är ett lönsamt företag med stark tillväxt som ger dig goda möjligheter att växa. Vi erbjuder dig en professionell miljö där du får möjligheten att utvecklas utifrån dina egna ambitioner med stöd från erfarna kollegor.


Här får du möjlighet att arbeta med de mest spännande uppdragen på marknaden i nära samarbete med våra kunder. Dessutom ges du alla möjligheter att utveckla våra kunder, deras erbjudanden och din egen kompetens.

play icon


Väx med Centigo

Vi vill vara ett växthus för människor

Vi vill erbjuda en mångfald av utvecklingsvägar för en mångfald av människor. Genom att attrahera de bästa medarbetarna och frigöra deras inneboende krafter, får vi nöjda kunder och ständig utveckling.

Sök till Konsultprogrammet

För dig som nyligen tagit examen erbjuder Centigo ett Konsultprogram. Här kan du utvecklas till att bli expert inom ett eller flera områden såsom affärsutveckling, projektledning och förändringsledning.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Centigo är din samarbetspartner för affärskritisk och tvärfunktionell förändring. Vi vill gärna hålla dig uppdaterad om sådant som är av intresse för dig och som förenklar ditt uppdrag. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så får du våra senaste nyheter och insikter direkt i din inkorg.