Genom Konsultprogrammet kan du prova på många spännande branscher och projekt.

Konsultprogrammet är ett treårigt program som startar med en fem veckors introduktion. Introduktionen ger dig en bra förberedelse som nybliven konsult genom bland annat utbildningar, inspirationsföreläsningar, kundcase samt sociala event.


Konsultprogrammet ger dig praktisk projekterfarenhet i kombination med regelbundna utbildningar kopplade till affärsmannaskap, konsultmässighet och ledarskap samt regelbunden coachning, handledning och mentorskap. Allt för att ge dig de rätta förutsättningarna att utvecklas till en framgångsrik managementkonsult. På Konsultprogrammet får du en fast heltidsanställning samt en marknadsmässig lön.


De som arbetar på Centigo är noggrant utvalda för att de delar Centigos värderingar. Som ny konsult bidrar kulturen till att det är lätt att trivas och känna sig hemma på Centigo. Vi söker medarbetare till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Ansökan till Konsultprogrammet är just nu stängd. Vid frågor maila oss på konsultprogrammet@centigo.se.


play icon

Centigos Konsultprogram topp 5 i Sverige!

Centigos Konsultprogram har för andra året i rad blivit framröstat till ett av Sveriges mest attraktiva traineeprogram bland ekonomistudenter! Den här gången placerar vi oss på en 5:e plats och klättrar därmed uppåt på listan jämfört med föregående år.

Så går rekryteringsprocessen till

Skicka in din ansökan

Du skickar in en ansökan till oss med personligt brev, dina betyg och ditt CV.

Gör onlinetester

Du svarar på ett personlighetstest och ett problemlösningstest som hjälper oss att identifiera din potential och som minskar risken för diskriminering.

Rekryteringsdag

Du bjuds in till en rekryteringsdag för att lära känna oss, genomföra en intervju, lösa case i grupp och uppgifter individuellt.

Slutintervju

Du träffar en av våra seniora medarbetare online för slutintervju och diskussion om dina ambitioner och intressen.

Centigo är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland studenter

Centigo toppar listan bland mest attraktiva arbetsgivare i Sverige. Under perioden januari till april 2023 genomförde Karriärföretagen en omröstning för att ta reda på vilka tre arbetsgivare som ansågs vara de mest attraktiva och spännande bland företagen utvalda som Karriärföretag 2023. Centigo hamnade top 10 bland IT-studenter som har studerat 3-4 år.

En trygg start på din karriär – välj ett certifierat traineeprogram

Konsultprogrammet är certifierad av TraineeGuiden. Certifikatet har utvecklats av TraineeGuiden tillsammans med Civilekonomerna och Sveriges Ingenjörer i syfte att underlätta för sökande till traineeprogram att välja bra strukturerade kvalitetsprogram.


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för studenter!

Är du intresserad av att bli en del av teamet på Centigo? Dela dina uppgifter med oss, så håller vi dig löpande informerad om de möjligheter som dyker upp på Centigo.