Genom Konsultprogrammet kan du prova på många spännande branscher och projekt.

Centigo erbjuder många utvecklingsvägar och är därför en bra plats att starta sin karriär på. Här kan du utvecklas till att bli expert inom ett eller flera områden såsom affärsutveckling, projektledning och förändringsledning.


De som arbetar på Centigo är noggrant utvalda för att de delar Centigos värderingar. Som ny konsult bidrar kulturen till att det är lätt att trivas och känna sig hemma på Centigo.


Höstens ansökan är just nu stängd. Nästa ansökningsperiod öppnar under januari då du kan söka till våra Konsultprogram som startar hösten 2020 och våren 2021. Håll utkik på denna sida då.

Så går rekryteringsprocessen till

Skicka in din ansökan

Du skickar in en ansökan till oss med personligt brev, dina betyg och ditt CV.

Gör onlinetester

Du svarar på ett personlighetstest och ett problemlösningstest som hjälper oss att identifiera din potential och som minskar risken för diskriminering.

Rekryteringsdag

Du bjuds in till en rekryteringsdag på vårt kontor i Stockholm för att lära känna oss, genomföra en intervju, lösa case i grupp och uppgifter individuellt.

Slutintervju

Du träffar en av våra seniora medarbetare som representerar det affärsområde som du kan komma att börja jobba i.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för studenter!

Är du intresserad av att bli en del av teamet på Centigo? Dela dina uppgifter med oss, så håller vi dig löpande informerad om de möjligheter som dyker upp på Centigo.