Genom Konsultprogrammet kan du prova på många spännande branscher och projekt.

Konsultprogrammet är ett treårigt program som ger dig utbildnings- och coachingtillfällen löpande och startar med en sex veckors introduktion. Introduktionen ger dig en bra förberedelse som nybliven konsult genom bland annat utbildningar, inspirationsföreläsningar, kundcase samt sociala event.


De som arbetar på Centigo är noggrant utvalda för att de delar Centigos värderingar. Som ny konsult bidrar kulturen till att det är lätt att trivas och känna sig hemma på Centigo.


Precis som andra företag påverkas Centigo av den nu pågående Corona-krisen och vi följer utvecklingen noga. Ansökan är just nu stängd och nästa ansökningsperiod öppnar tidigast i januari. Inga Konsultprogram kommer att genomföras förrän tidigast hösten 2021. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på konsultprogrammet@centigo.se.


Så går rekryteringsprocessen till

Skicka in din ansökan

Du skickar in en ansökan till oss med personligt brev, dina betyg och ditt CV.

Gör onlinetester

Du svarar på ett personlighetstest och ett problemlösningstest som hjälper oss att identifiera din potential och som minskar risken för diskriminering.

Rekryteringsdag

Du bjuds in till en rekryteringsdag på vårt kontor i Stockholm för att lära känna oss, genomföra en intervju, lösa case i grupp och uppgifter individuellt.

Slutintervju

Du träffar en av våra seniora medarbetare för slutintervju och diskussion om dina ambitioner och intressen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för studenter!

Är du intresserad av att bli en del av teamet på Centigo? Dela dina uppgifter med oss, så håller vi dig löpande informerad om de möjligheter som dyker upp på Centigo.