Vi utvecklar framtidens ledarskap. Vill du vara med?

Centigo är en dynamisk organisation där vi är måna om våra kunders behov såväl som våra medarbetares utveckling och ambitioner. Det har hittills visat sig vara framgångsrikt.


Här får du möjlighet att arbeta i viktiga roller, med några av de mest spännande uppdragen på marknaden och i nära samarbete med våra kunder. Dessutom ges du alla möjligheter att utveckla våra kunder, deras erbjudanden och din egen kompetens.

play icon


Väx med Centigo

Vi vill vara ett växthus för människor

Vi vill erbjuda en mångfald av utvecklingsvägar för en mångfald av människor. Genom att attrahera de bästa medarbetarna och frigöra deras inneboende krafter, får vi nöjda kunder och ständig utveckling.

Utforska
Kommande event

18/10 Energi/Fastighet Event Stockholm

location marker icon Stockholm
bookmark icon Afterwork

Välkommen på AW hos Centigo! EUs nya energikrav – från utmaning till konkurrensfördel Upplägg: Afterwork med insikter från intressanta gäster i branschen och efterföljande mingel. Det kommer bjudas på dryck och lättare förtäring.

25/10: Höstmingel med Centigo och Accigo i Malmö

location marker icon Malmö
bookmark icon Afterwork

Vi bjuder in till en inspirerande kväll med mat, dryck och massor av möten mellan människor. En kväll för dig att lära känna Centigo, bli inspirerad och knyta nya spännande kontakter! 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Centigo är din samarbetspartner för affärskritisk och tvärfunktionell förändring. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av våra senaste nyheter och insikter samt inbjudningar till kommande event.