Vi utvecklar framtidens ledarskap. Vill du vara med?

Centigo är en dynamisk organisation där vi är måna om våra kunders behov såväl som våra medarbetares utveckling och ambitioner. Det har hittills visat sig vara framgångsrikt.


Här får du möjlighet att arbeta i viktiga roller, med några av de mest spännande uppdragen på marknaden och i nära samarbete med våra kunder. Dessutom ges du alla möjligheter att utveckla våra kunder, deras erbjudanden och din egen kompetens.


Väx med Centigo

Vi vill vara ett växthus för människor

Vi vill erbjuda en mångfald av utvecklingsvägar för en mångfald av människor. Genom att attrahera de bästa medarbetarna och frigöra deras inneboende krafter, får vi nöjda kunder och ständig utveckling.

Utforska
Kommande event

23/10: Industri 4.0

Grand Hotel
Konferens

Digitalisering, innovation och nya affärsmodeller. Ledande företag träffas för att diskutera, debattera och jämföra strategier på resan mot den smarta industrin.

23-24/10: Strategitorget Retail

Quality Hotel Friends
Branschmässa

Branschforumet för Retail dyker djupt i kundresor och sammanfogar online- och offline-miljöer.

Intresserad av en framtid på Centigo?

Centigo växer och söker ständigt efter nya medarbetare. Är du intresserad av att bli en del av teamet på Centigo? Dela dina uppgifter med oss, så håller vi dig löpande informerad om de möjligheter som dyker upp på Centigo.