Vi utvecklar framtidens ledarskap. Vill du vara med?

Centigo är en dynamisk organisation där vi är måna om våra kunders behov såväl som våra medarbetares utveckling och ambitioner. Det har hittills visat sig vara framgångsrikt.


Här får du möjlighet att arbeta i viktiga roller, med några av de mest spännande uppdragen på marknaden och i nära samarbete med våra kunder. Dessutom ges du alla möjligheter att utveckla våra kunder, deras erbjudanden och din egen kompetens.


Väx med Centigo

Vi vill vara ett växthus för människor

Vi vill erbjuda en mångfald av utvecklingsvägar för en mångfald av människor. Genom att attrahera de bästa medarbetarna och frigöra deras inneboende krafter, får vi nöjda kunder och ständig utveckling.

Utforska
Kommande event

19 Nov: Disruptiv transformation av bygg och fastighetsbranschen - när kommer den att hända?

Stockholm
Kvällsevent

Byggbranschen har under decennier haft en negativ produktivitetsutveckling medan många andra branschers produktivitet nästan fördubblats. Förutsättningarna är olika men varför är skillnaden så stor? Finns det en dold potential som väntar på att realiseras?

27th Nov: Payment outlook - Trends within payments

Stockholm
Evening event

The payment industry, one of the most dynamic areas within banking and finance, is continuously changing. Therefore, it is crucial for you within retail, banking and finance to follow and monitor mega trends.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Centigo är din samarbetspartner för affärskritisk och tvärfunktionell förändring. Vi vill gärna hålla dig uppdaterad om sådant som är av intresse för dig och som förenklar ditt uppdrag. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev, så får du våra senaste nyheter och insikter direkt i din inkorg.