Vilket värde skapar din informationsteknik?

Anna Falconer Nyheter

 

san-diego-3727__180

Technology Business Management Conference, San Diego

Den 7-11 november är det dags för den årliga globala Technology Business Management – TBM konferensen. Under ett antal dagar samlas över 1000 CIO:er och beslutsfattare inom IT för att inspireras och vidareutveckla Technology Business Management som koncept. Förra året var vi där med en mindre delegation och kunde bland andra lyssna till CIO för Microsoft, Jim DuBois och ExxonMobil, Mike Brown. I princip alla presentationer levereras av organisationer som under flera år arbetat med att införa konceptet. Man får en chans att upptäcka på vilket sätt man använder konceptet för att förflytta uppmärksamheten till Varför, Vad och Hur IT-verksamheten skapar värde. Man får lyssna till olika verksamheters drivkrafter och hur man som CIO –  funktion använder Technology Business Management för att kommunicera hur det kan öka värdet av den samlade informationstekniken för verksamheten. Utöver talarna och deltagarna sker det ett stort antal breakout sessions där organisationer som McKinsey & Co och Massachussets Institute of Technology förklarar hur modern IT styrning hjälper CIO att öka förändringstakten i verksamhetsutvecklingen.

Vi ser att intresset för Technology Business Management ökar även i vår del av världen. Inför årets konferens planerar vi att samla ett antal deltagare ur ett nordiskt perspektiv. Genom TBM nätverket har vi möjlighet att erbjuda en rabattkod som ger en kraftig rabatt på inträdet utöver möjligheten att utbyta erfarenheter och att nätverka med andra intresserade under konferensen.

Gå med i vårt nätverk och anmäl ditt intresse så mailar vi detaljer om rabattkoder som behövs vid anmälan till TBM Councils hemsida.

Om du har frågor eller funderingar, kontakta gärna: Ludvig Millfors, ludvig.millfors@centigo.se