Upptäck vårt nya nätverk för lokaldelning – Meetrd.se

Anna Falconer Nyheter

Stockholms nya och mest hållbara nätverk för kontorsdelning

Vi tror att Stockholms bästa kunskapsföretag kan skapa fler affärsmöjligheter genom att öppna sina dörrar för varandra. Vi vet dessutom att företagens möteslokaler inte används till högsta beläggning och att tomma lokaler som står uppvärmda utan att utnyttjas till fullo inte är hållbart i längden.

Därför har vi genom theNursery by Centigo, i samarbete med Vasakronan, skapat Meetrd.se – Stockholms nya nätverk för lokaldelning. Vi har börjat med oss själva och erbjuder nu samtliga företag att låna ett rum av oss på Centigo, Accigo eller Vasakronan. Under våren kommer vi gradvis släppa fler och fler värdar som tagit steget och skapat sig en värdprofil på Meetrd.se.

Vårt mål är att skapa Stockholms största nätverk för delning av mötesrum och kontorsplatser, där företaget står i centrum. Vi tror att nätverket kan öppna upp för nya typer av samarbeten genom det personliga mötet. Varför inte ha ert nästa möte hos en konsultbyrå, ett bemanningsföretag eller hos Sveriges största fastighetsbyrå?

Kika in på www.meetrd.se för att se vilka rum ni kan låna i dagsläget. Under fliken Bli Värd kan även ert företag anmäla intresse att öppna upp era dörrar för nya möjligheter.

Ta steget och låt oss hjälpa er att bjuda in era framtida affärer!