Ansök till Centigos Konsultprogram!

Centigo erbjuder många utvecklingsvägar och är därför en bra plats att starta sin karriär på. Här kan du utvecklas till att bli expert inom ett eller flera områden såsom affärsutveckling, projektledning och förändringsledning.

De som arbetar på Centigo är noggrant utvalda för att de delar Centigos värderingar. Som ny konsult bidrar kulturen till att det är lätt att trivas och känna sig hemma på Centigo.

För dig som nyligen tagit examen erbjuder Centigo ett Konsultprogram. Syftet med Konsultprogrammet är att du ska bli en vass konsult som är hett eftertraktad på marknaden. Under din tid i Konsultprogrammet varvas arbete med utbildning. Konsultprogrammet förbereder dig för och ger dig möjlighet att prova på olika roller, projekt och branscher. På så sätt kan du upptäcka vad du tycker är mest spännande och utvecklande.

Ansökan till Centigos konsultprogram är just nu stängd. Nästa gång du kan söka till oss är i september 2018 för start VT19 eller HT19.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev så kan vi hålla dig i loopen kring framtida ansökningsperioder och besök på din högskola eller ditt universitet.

Hur går rekryteringsprocessen till?

Syftet med rekryteringsprocessen är att ta reda på om du och Centigo är rätt för varandra. Rekryteringsprocessen består av fyra steg:

Steg 1: Du skickar in en ansökan till oss med personligt brev, dina betyg och ditt CV.

Steg 2: Du bjuds in till en första rekryteringsdag på Centigo för att lära känna oss, genomföra en kortare intervju och lösa uppgifter individuellt och i grupp.

Steg 3: Du bjuds in till en andra rekryteringsdag där du får träffa flera av våra medarbetare och även lösa case individuellt och i grupp.

Steg 4: Du träffar en av våra seniora medarbetare som representerar det team som du kan komma att börja jobba i.

För mer information, kontakta  Johan Ulander, Matilda Leinsköld  eller Tobias Enholm som är ansvariga för rekrytering till Konsultprogrammet på Centigo.

 

 

 

 

 

 

 

Matilda Leinsköld
+46 76 517 49 17
matilda.leinskold@centigo.se

 

 


Tobias Enholm
+46 73 595 60 49
tobias.enholm@centigo.se