Ansök till Centigos Konsultprogram!

Centigo erbjuder många utvecklingsvägar och är därför en bra plats att starta sin karriär på. Här kan du utvecklas till att bli expert inom ett eller flera områden såsom affärsutveckling, projektledning och förändringsledning.

De som arbetar på Centigo är noggrant utvalda för att de delar Centigos värderingar. Som ny konsult bidrar kulturen till att det är lätt att trivas och känna sig hemma på Centigo.

För dig som nyligen tagit examen erbjuder Centigo ett Konsultprogram. Syftet med Konsultprogrammet är att du ska bli en vass konsult som är hett eftertraktad på marknaden. Under din tid i Konsultprogrammet varvas arbete med utbildning. Konsultprogrammet förbereder dig för och ger dig möjlighet att prova på olika roller, projekt och branscher. På så sätt kan du upptäcka vad du tycker är mest spännande och utvecklande.

Just nu är ansökan till vårt Konsultprogram stängd. Välkommen tillbaka i januari för ansökan till Konsultprogrammet med start hösten 2018 eller våren 2019. Signa upp dig på vårt nyhetsbrev så kan vi hålla dig i loopen kring framtida ansökningsperioder, tips inför din ansökan och besök på din högskola eller ditt universitet.

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev

 

För mer information, kontakta Anna Ekesiöö, Johan Ulander eller Matilda Leinsköld som är ansvariga för rekrytering till Konsultprogrammet på Centigo.

 

Anna Ekesiöö
+46 73 569 12 95
anna.ekesioo@centigo.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Matilda Leinsköld
+46 76 517 49 17
matilda.leinskold@centigo.se