Hos oss arbetar du med de mest spännande uppdragen på marknaden, nära ledningen hos våra kunder. Och får chansen att utveckla både våra kunder och dig själv. Låter det bra?

Centigo är ett framgångsrikt företag med stark tillväxt, som ger goda möjligheter för dig som medarbetare att växa. I en professionell konsultmiljö får du möjligheten att utvecklas utifrån dina egna ambitioner med stöd från erfarna kollegor. Du kommer att ges alla möjligheter att utveckla kunder, erbjudanden och din egen kompetens.

Juniorrekrytering

Vill du arbeta som managementkonsult i en professionell och entreprenörsdriven omgivning? Ansök då till vårt konsultprogram.

För dig som är nyutexaminerad eller är ny i arbetslivet har vi utformat ett unikt konsultprogram. Två gånger om året, en gång på våren och en gång på hösten, anställer vi talanger med målsättningen att tillsammans förbereda långa och framgångsrika karriärer som konsulter.

Inom Centigo finns ett flertal affärsområden och specifika kunderbjudanden som alla ger dig möjlighet att utvecklas inom ett eller flera av de områden du brinner för. Hela vår verksamhet är ambitionsdriven, vilket innebär att din egen ambition och dina egna intressen i hög grad kommer styra hur din konsultkarriär utvecklas.

Rekryteringsprocessen

Rekryteringsprocessen består av tre steg och tar cirka 4 veckor.

Rekryteringsprocessen

 

”För närvarande är ansökan till vårt konsultprogram stängd. Vi öppnar igen i september för ansökan till våren 2018 eller hösten 2018.”

För mer information, kontakta Anna Ekesiöö,  Johan Ulander eller Matilda Leinsköld som är ansvariga för juniorrekrytering på Centigo.

 

Anna Ekesiöö
+46 73 569 12 95
anna.ekesioo@centigo.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Matilda Leinsköld
+46 76 517 49 17
matilda.leinskold@centigo.se