Ansök till Centigos Konsultprogram!

Centigo erbjuder många utvecklingsvägar och är därför en bra plats att starta sin karriär på. Här kan du utvecklas till att bli expert inom ett eller flera områden såsom affärsutveckling, projektledning och förändringsledning.

De som arbetar på Centigo är noggrant utvalda för att de delar Centigos värderingar. Som ny konsult bidrar kulturen till att det är lätt att trivas och känna sig hemma på Centigo.

För dig som nyligen tagit examen erbjuder Centigo ett Konsultprogram. Syftet med Konsultprogrammet är att du ska bli en vass konsult som är hett eftertraktad på marknaden. Under din tid i Konsultprogrammet varvas arbete med utbildning. Konsultprogrammet förbereder dig för och ger dig möjlighet att prova på olika roller, projekt och branscher. På så sätt kan du upptäcka vad du tycker är mest spännande och utvecklande.

Just nu är ansökan till vårt konsultprogram med start våren 2018 eller hösten 2018 öppen fram till och med 15:e oktober. Du ansöker genom att klicka på länkarna nedan. I ansökan får du fylla i ett ansökningsformulär och bifoga CV, universitetsbetyg samt personligt brev på svenska.

Sök till Centigos konsultprogram med start våren 2018

Sök till Centigos konsultprogram med start hösten 2018

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev så kan vi hålla dig i loopen kring framtida ansökningsperioder, tips inför din ansökan och besök på din högskola eller ditt universitet.

Hur går rekryteringsprocessen till?

Syftet med rekryteringsprocessen är att ta reda på om du och Centigo är rätt för varandra. Rekryteringsprocessen består av fyra steg:

Steg 1: Du skickar in en ansökan till oss med personligt brev, dina betyg och ditt CV.

Steg 2: Du bjuds in till en första rekryteringsdag på Centigo för att lära känna oss, genomföra en kortare intervju och lösa uppgifter individuellt och i grupp.

Steg 3: Du bjuds in till en andra rekryteringsdag där du får träffa flera av våra medarbetare och även lösa case individuellt och i grupp.

Steg 4: Du träffar en av våra seniora medarbetare som representerar det team som du kan komma att börja jobba i.

För mer information, kontakta Anna Ekesiöö, Johan Ulander eller Matilda Leinsköld som är ansvariga för rekrytering till Konsultprogrammet på Centigo.

 

Anna Ekesiöö
+46 73 569 12 95
anna.ekesioo@centigo.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Matilda Leinsköld
+46 76 517 49 17
matilda.leinskold@centigo.se