Alumni

Business Wellness Family är ett nätverk för alla som arbetar eller har arbetat på något av företagen inom Business Wellness Group.

Anledningen till att vi har skapat detta nätverk är för att vi värderar vår relation med de som en gång i tiden varit del av Business Wellness Group. Har man en gång fått ett anställningsnummer hos något av företagen inom gruppen så behåller man det för alltid. Målet med Business Wellness Family är för oss att kunna vårda våra relationer med både befintliga och gamla medarbetare samtidigt som vi vill använda forumet som en bas för att hjälpa varandra att utvecklas. Vi vill vara ett växthus för de människor som vill vara med att skapa Business Wellness i företag och organisationer.

Med detta som bakgrund vill vi erbjuda våra nuvarande och tidigare medarbetare en plattform där de kan utvecklas och lära av varande. På vår hemsida kommer du därför kunna hitta utvecklande kurser, roliga events och inspirerande information. Vi har även en LinkedIn-grupp där medlemmar är välkomna att själva diskutera frågor och inspirera varandra.

Läs mer om Business Wellness Family här!