Vi utvecklar framtidens ledarskap. Vill du vara med?

Centigo är en dynamisk organisation där vi är måna om våra kunders behov såväl som våra medarbetares utveckling och ambitioner. Det har hittills visat sig vara framgångsrikt.


Här får du möjlighet att arbeta i viktiga roller, med några av de mest spännande uppdragen på marknaden och i nära samarbete med våra kunder. Dessutom ges du alla möjligheter att utveckla våra kunder, deras erbjudanden och din egen kompetens.


Väx med Centigo

Vi vill vara ett växthus för människor

Vi vill erbjuda en mångfald av utvecklingsvägar för en mångfald av människor. Genom att attrahera de bästa medarbetarna och frigöra deras inneboende krafter, får vi nöjda kunder och ständig utveckling.

Utforska
Kommande event

15/11: Inflyttningsfest Centigo Skåne

Malmö Studio
After work

Vi etablerar oss i Öresundsregionen. Välkommen att fira detta med oss!

22/11: Jagad av disruption?

Business Wellness Center
Frukostseminarium

Går det att möta framtidens utmaningar med dagens strategiprocesser? Vi tror inte det. Det är hög tid för företag och organisationer att förnya sitt strategiarbete.

27/11: Varför ledarskap är viktigare än digitalisering

Business Wellness Center
Livepodd

Samhällsdebatten kretsar allt mer kring digitalisering och nya digitala lösningar, men varför nämns så sällan det nya ledarskapet som krävs för att lyckas med digitalisering?

Intresserad av en framtid på Centigo?

Centigo växer och söker ständigt efter nya medarbetare. Är du intresserad av att bli en del av teamet på Centigo? Dela dina uppgifter med oss, så håller vi dig löpande informerad om de möjligheter som dyker upp på Centigo.